Sportgarden AB
Judokids
Info
Graderingsinfo
Träningsbilder

Goshindo
Info
Graderingsinfo
Träningsbilder

Kick&Box
Info
Träningsbilder

Kickboxning
Info
Träningsbilder

Ju-jutsu
Info
Träningsbilder

Tränare
Info

Sportgarden
Om Sportgarden
Här finns vi
Träningsavgifter
Våra tränare
Butiken
Självskydd
Lediga jobb
Kontaktformulär
Tipsa en vän

Anmäl dig här till höstens nybörjargrupper!
Sportgarden   Judokids   Goshindo   Kick&Box   Kickboxning   Ju-jutsu   Tränare  
   
Ju-jutsu

Ju-jutsu är kanske den allra ?snällaste? av kampsporter. Den riktar sig till människor som vill träna kampsport lite lagom. Det finns inget kampmoment, man mot man, där man skall försöka besegra varandra. Utövarna tränar istället tillsammans och hjälper varandra att lära sig självförsvarstekniker.

Idag är ju-jutsu en modern motionssport som tränas i hela sverige och världen, men med gamla traditioner från japan. Träningspassen är inspirerande, omväxlande och mycket roliga. De ger en allsidig träning både för barn och vuxna.

Barnen som tränar ju-jutsu är mellan 10 och 14 år. Vuxengrupperna är för vuxna, men har en minimiåldern på 15 år. Som nybörjare behöver man inte ha några förkunskaper.

Ju-jutsuns självförsvarstekniker är enkla att lära och presenteras överskådligt i ju-jutsukompendiet. Varje kunskapsnivå har en egen bältesfärg. Färgskalan är; vitt, gult, orange, grönt, blått, brunt och svart. Normaltiden till ett svart bälte är ca. 5 års regelbunden träning.

Låter ju-jutsu intressant så är det på sportgarden du skall träna. Här finns de mest erfarna och mest meriterade ju-jutsutränarna i landet.

Nyanmälningar
Högst uppe på denna sida finns alla aktuella träningstider och anmälningsmöjlighet till nybörjargrupper.

Välkommen till ju-jutsun på Sportgarden









Tillbaka