Sportgarden AB
Judokids
Info
Graderingsinfo
Träningsbilder

Goshindo
Info
Graderingsinfo
Träningsbilder

Kick&Box
Info
Träningsbilder

Kickboxning
Info
Träningsbilder

Ju-jutsu
Info
Träningsbilder

Tränare
Info

Sportgarden
Om Sportgarden
Här finns vi
Träningsavgifter
Våra tränare
Butiken
Självskydd
Lediga jobb
Kontaktformulär
Tipsa en vän

Anmäl dig här till höstens nybörjargrupper!
Sportgarden   Judokids   Goshindo   Kick&Box   Kickboxning   Ju-jutsu   Tränare  
   
Tränare

Här är SportGardens fantastiska tränarkår. En kår med massor års erfarenhet och som gör allt för att du skall trivas hos oss.
(Bild och text saknas tyvärr på några av tränarna).



Lennart Collán
Lennart Cóllan, smeknamn Lillen, ålder=lagom. Grundare och initiativtagare som brinner för SportGarden och mottot rörelseglädje för hela familjen! Har en smittande känsla av att det han gör är kul! Hög glädjefaktor - Mycket känsla, är hans signum som instruktör. Leder alla typer av pass. Två barn, bägge är självklart kampsportsfreaks.
Senast lästa: bok om bildbehandling i PhotoShop.
Favoritfilm: American Graffitti (av nostalgiska skäl)



Peter Rosvall
Peter Rosvall, 54. Glad och positiv delprojektledare på Saab Technology, som leder judo och ju-jutsugrupper i Jakobsberg. Målet är att alla ska ha kul och komma framåt i sin judoträning! Förutom judon och ju-jutsun tränar han gärna goshindo och kickboxning, men har tidigare även sysslat med karate. På vintern åker han skidor.
Favoritfilm: Aliens.
Senast lästa bok: Över näktergalens golv, trilogin om klanen Otorio av Liam Hearn.



Markku Leipälä
Markku Leipälä, 45. Drifttekniker på Ericson, sjubarnsfar och MC-knutte. Instruktör sedan 15 år som har stor&liten och nybörjarknattar i judo. Han lär sig själv hela tiden av att lära barnen. Kroppspråket är viktigt! En utmaning att leka fram saker. Började själv träna judo på 70-talet och jujutsu på 80-talet.
Senast lästa: Göran Kropps bok.





Malin Östergren
Malin Östergren, 33. Glad, positiv och aktiv tjej, som leder kick&box och kickboxning i Jakobsberg. Vill att grupperna ska få ut ett ordentligt hårt pass, att träningen ger något så att de tränande får utvecklas. När hon inte jobbar på kontor på ett transportföretag umgås hon helst med familjen och barnen och träffar vänner.
Favoritfilm: Sagan om Ringen.
Senast lästa bok: Asyl av Liza Marklund.



Åse Engström
Åse Engström ,39. Idrottslärare och hälsocoach som tränar JudoKidsen i alla åldrar, hoppar även in och kör självförsvarsgympa och kickboxning. Glad, entusiastisk och medryckande tjej som själv tränat både jujutsu och boxning och brinner för kampsport. Hon går in med starkt engagemang inför varje pass för att de hon tränar ska ha roligt och lära sig så mycket som möjligt. Gillar friluftsliv i alla former, skridskor och skidor på vintern och paddling på sommaren.Har en egen liten blivande JudoKid.
Favoritfilm: fightingfilmer, helst med tjejer i huvudrollen, som Crouching tiger hidden dragon.
Senast lästa bok: Den vita massajen av Corinne Hofmann.



Melinda Andersson
Melinda är en av Sportgardens yngsta tränare och tränar judokids i åldrarna 8-12 år. Hon är en positiv, glad och trevlig tjej, men samtidigt mycket ambitiös. Som tränare anpassar hon målen till barnens ålder, men alla ska ha kul, få en bra träning och känna sammanhållning i gruppen.
Själv har hon tränat kampsport sedan 9-årsåldern, och det tar upp det mesta av hennes fritid. Annars pluggar hon på Blackebergs gymnasium och ägnar eventuellt ledig tid åt att umgås med sina kompisar.
Senast lästa bok: ?The Kite Runner? av Khaled Hosseini
Favoritfilm: ?Finding Neverland?



Jeanette Alders
Jeanette Alders, 26. Lekfull, ambitiös, leder grupper i kickboxning, kick&box och barnjudo. Har själv tränat Goshindo i 12 år. Man ska ha roligt på mattan, men vara där för själva träningen! Gillar träning, löpning och dans. F.d. ekonomistuderande på Handelshögskolan, militär, men skall bli polis och går nu polishögskolan.
Favoritfilm: TopGun.
Senast lästa bok: Flickan från ovan av Alice Sebold.







Jessica Bornkessel









Camilla Collan









Anna Thelander









Mikael Friberg
Mikael Friberg, 30. Glad mekaniker som tycker om att kämpa och svettas på mattan! Leder i huvudsak judokidsgrupper och tar fasta på att träningen ska vara kul! Tycker om att umgås med familjen och är förtjust i bilar.
Senast lästa bok: Körkortsteorin.
Favoritfilm: Den galopperande detektiven.





Thomas Ahlstrand
Thomas Ahlstrand, 48. Ingenjör/egen företagare. På Thomas träningar av Judo/Goshindo avancerad ungdom är det ordning och reda och teknik som gäller. På Judokidsträningarna är det lek och att bli kompis med mattan som gäller. Där är han pajas ibland. Judotränande sen 15-årsålder. Tränar själv goshindo sedan åtta år. Fanatisk brädåkare med passion för snabba bilar. Gillar fjällfiske och delar hårdrocksintresset med goshindoungdomarna. Har två egna judokids.
Favoritfilm: Starwars.
Senast lästa bok: UML for real time systems, hur man gör bra dataprogram.




Erik Skårman
Erik är en 37-årig glad tränare som gärna lär ut både judo och japanska. Han tycker om mattbrottning och att träna på fasthållningar. Just nu leder han de minsta av Sportgardens judoelever och har både knattegrupper och Stor och Liten. Erik vill att barnen ska känna att de lär sig mycket och att de ska tycka att passet är så roligt att de inte vill gå hem. Erik jobbar vanligtvis med datorer men är också väldigt språkintresserad. Han pratar flytande japanska och spenderar gärna fritiden på lantstället med familjen.
Han tycker att Cryptonomicom är en bra bok och att Rätta virket är en bra film.




Magnus Grönblad
Magnus är en engagerad tränare som gärna bjuder på sig själv och på ett gott skratt. Han leder just nu ett antal knattegrupper i judo i Vällingby. Hans mål som tränare är att alla ska ha kul och hitta sin plats i gruppen, samtidigt som han är noga med att barnen lär sig disciplin och respekt, både gentemot varandra och mot tränarna. Även till vardags jobbar Magnus med människor på olika sätt, med eget företag inom rekrytering, coachning och organisation. Med tre egna grabbar hemma, alla tre judokids, har han inte mycket egen fritid, men slår gärna på en golfboll eller laddar batterierna genom en tur med båten i skärgården tillsammans med familjen. Goshindoträning för egen del två gånger i veckan missar han inte ofta.
Senast lästa bok: No Time for Goodbye av Linwood Barclay
Favoritfilm(er): Bond (helst med Sean Connery)








Calle Eriksson











Daniel Lindberg











Tillbaka